Hold regnskab over overskud på dine projekter med tidsregistrering

Det behøves ikke at være kompliceret at holde regnskab over overskud på dine projekter. Benytter du dig af de nyeste løsninger, kan du skabe overblik og holde regnskab med tidsregistrering uden at bruge oceaner af tid eller ressourcer.

Tidsregistrering giver dig det fulde overblik

Har du til tider svært ved at bevare overblikket, bør du overveje, hvorvidt tidsregistrering kunne være relevant for din virksomhed. Bliver der udført mange projekter i din virksomhed hver eneste dag, er der ikke noget at sige til, at dit overblik kan smuldre. Dog behøves det ikke være en selvfølge, da der heldigvis findes løsninger til, hvordan man kan undgå at miste overblikket.

Det er både nemt og hurtigt at registrere tid for én sag eller én arbejdsopgave. Registreringen kan foretages af den enkelte medarbejder, som helt nøjagtigt kan registrere, hvor meget tid der er blevet brugt på en opgave. Således behøves man ikke længere sjusse sig frem til, hvorvidt man har brugt 5, 8 eller 10 timer på en opgave.

Tidsregistrering vil være en fordel for både ejer, medarbejdere og kunder. Er du ejer, kan du nemlig få et nøjagtigt billede af, hvor meget tid dine medarbejdere bruger på forskellige opgaver. Er du medarbejder, kan du glæde dig over, at du ikke længere behøves at udfylde timesedler. Er du kunde, kan du glæde dig over, at du altid bliver faktureret for det reelle timeforbrug. Dermed slipper du for at betale flere penge end højst nødvendigt, hvis du har fået udført en opgave af den ene eller den anden slags.

Indfør tidsregistrering i din virksomhed

Har du besluttet dig for, at der skal være større fokus på at holde regnskab over overskud på dine projekter, så bør du investere i et værktøj til formålet. Hvis du ikke registrerer tid i din virksomhed, vil du ikke have forudsætninger for at vurdere, hvor stor værdi de forskellige projekter bidrager med til din virksomhed.

Bruger du tidsregistrering i din virksomhed, skriver fakturaerne næsten sig selv. Systemet klarer nemlig alt det krævende arbejde, så du har mere tid til de opgaver, som skaber værdi for din virksomhed. Det kræver blot én registrering og én godkendelse, når du skal bogføre arbejdstimer. Dermed skal du ikke stilling til manuelt papirarbejde, da det er blevet elimineret.

Tidsregistrering sikrer dig, at du kan bruge tiden på de opgaver, som du rent faktisk tjener penge på. I den sammenhæng kan du slippe for at bruge tid på de opgaver, som koster dig penge. Når du registrerer tid, kan du vælge mellem henholdsvis sagsopdelt- og opgavespecifik registrering. Hvorvidt du skal registrere tid på den ene eller den anden måde afhænger af, om du fakturaer pr. sag eller pr. opgave.

Uanset om du registrerer timeforbrug på den eller den anden måde, kan du være sikker på at få et godt overblik. Dermed kan du løfte din virksomhed til et nyt niveau ved blot at downloade en applikation til smartphone eller tablet.